EV80 Bestelwagen

Overzicht

Vracht vervoeren in een handomdraai.
Met alle respect voor het milieu.

Maxus EV80 Elektrische bestelwagen

De Maxus EV80 koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn elektrische motor stoot de EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu.

Het laadvolume van de EV80 loopt op tot 11 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kun je vrachten tot 910 kg vervoeren.

Met een capaciteit van 56 kWh beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kan je rekenen op een reëel rijbereik van 154 km met halve belading, gemeten volgens de nieuwe WLTP-norm.

Vooraan biedt de EV80 drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren.

Bestand
Icon electric

100%
elektrisch

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

tot 154 km
actieradius
(WLTP)

Bestand
Icon uitstoot

zero
emissie

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 05 0

in stock
meteen leverbaar

Design

Eigentijds en dynamisch.

Met de Maxus EV80 kom je uitstekend voor de dag. Niet alleen met vooruitstrevende technologie, maar ook met een eigentijds design.

De elegante belijning op de flanken en deuren, die naadloos overgaat in de herkenbare neus, geeft de EV80 een dynamische look.

De frisse verschijning van de EV80 Minibus vormt tegelijkertijd het ideale uithangbord voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?
Kom langs bij een dealer.
 

Kies je koetswerkkleur:
  • Warm White
Warm White

Functionaliteit

Wendbaar ruimtewonder.

Alleskunner

Dankzij de lage inplanting van de batterij beschikt de EV80 over een volkomen vlakke laadvloer, waardoor elke vierkante centimeter aan ruimte optimaal wordt benut. De EV80 is ook verkrijgbaar met één of twee schuifdeuren. Daarmee gaat laden en lossen een stuk vlotter.

Welkom in de stad

In de stad is de EV80 helemaal in zijn element. Juist daar is een bestelwagen met nul emissie uitstoot erg welkom. De kleine draaicirkel zorgt voor een grote wendbaarheid. Dankzij de beschikbare schuifdeuren kun je laden en lossen op de krapste locaties.

 

  • Kleine draaicirkel van 14,8 meter
  • Achterdeuren gaan tot 255° open
  • Antislip vloerbekleding
  • Beschermingspanelen aan de zijkant tot op halve hoogte
  • Lage laaddrempel
  • Led-verlichting in de laadruimte
Maxus EV80 back inside
Bestand
Icon laadvermogen

910 kg
laadvermogen

Bestand
Icon trekvermogen

1200 kg *
trekvermogen
*​​​​ met geremde aanhanger

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 09 0

11,6 m3
laadvolume

Maten en gewichten

Buitenafmetingen  
Lengte 5700 mm
Breedte 1998 mm
Hoogte 2552 mm
Wielbasis 3850 mm
Minimale bodemvrijheid 165 mm
Maximale breedte laadopening 1560 mm
Maximale hoogte laadopening 1824 mm
Breedte zijdeur 1305 mm
Hoogte zijdeur 1638 mm
Hoogte laadvloer 620 mm
Binnenafmetingen  
Maximale lengte laadruimte 3300 mm
Maximale hoogte laadruimte 1925 mm
Maximale breedte laadruimte 1800 mm
Breedte tussen wielkasten laadruimte 1380 mm
Laadvolume 11,6 m³
Gewichten  
GVW 3500 kg
Laadvermogen 910 kg
Maximale trekvermogen
(ongeremde aanhangwagen)
750 kg
Maximale trekvermogen
(geremde aanhangwagen)
1200 kg

 

Interieur

Vooruitstrevende cockpit.

Maxus EV80 bestelwagen met modern interieur

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat heel overzichtelijk is en veel functies combineert.

Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter  en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen.

Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.
 

Technologie

De toekomst begint vandaag.

Sterke motor

De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.
 

Bestand
Icon engine

Motor
92 KW (125 PK)
320 NM

Bestand
Icon capacity

Batterij capaciteit
56 kWh

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

154 km
actieradius
(WLTP)

Krachtige batterij

Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 154 km (WLTP). Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Snel en vlot opladen

Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2,5 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken.


Eenvoudig opladen.

Via een 22 kW DC-snellader kan de Maxus EV80 binnen 2,5 uur volledig opgeladen worden. Dankzij de  nieuwe Lithium Iron Phosphate-batterij kan u de EV80 vrijwel onbeperkt opladen in DC. Met een standaard  7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 8,5 uur. De EV80 is standaard uitgerust met een laadkabel  die compatibel is met een wallbox.

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

Opladen
Snelladen: 2,5 uur
Via wallbox: 8,5 uur


AC opladen (wisselspanning)

Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch.


DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader van minimaal  22 kW duurt het snelladen slechts 2,5 uur.
 


Recuperatief remmen

Via het recuperatief afremmen van de EV80 wordt de batterij geregenereerd. Zeker in druk stadsverkeer is deze functie zeer interessant.
 


Je eigen laadsysteem

Als je over een Maxus EV80 beschikt, wordt een eigen  laadsysteem interessant. Contacteer uw Maxus-verdeler  voor meer informatie.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

 Stel ons jouw vraag

Veiligheid

Veiligheid voorop, altijd en overal. 

Perfect voorbereid op  het onvoorziene. 

De kooiconstructie van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Dat beschermt niet alleen de batterij, maar uiteraard ook de inzittenden.

SIPS: bescherming bij  zijdelingse impact

Het side impact protection system (SIPS) beschermt de inzittenden bij zijdelingse aanrijdingen, dankzij verstevigings balken in de deuren. 

Maxus EV80 bestelwagen - veiligheid voorop, altijd en overal


 

Actieve veiligheidssystemen

Naast passieve veiligheid biedt de EV80 ook een uitgebreid actief veiligheidspakket. ABS (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen bij remmen op een glad wegdek. BAS (Brake Assist System) verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je EV80 sneller stilstaat.

Elektronisch stabiliteits- programma – ESP

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en stuurt de stabiliteit van je EV80 bij uitwijkmaneuvers, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) regelt de remkrachtverdeling tussen voor- en achterwielen, voor een optimale stabiliteit in alle remomstandigheden.

 

Overtuig jezelf tijdens een testrit

Accessoires

Maak je Maxus uniek. 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze EV80 brochure.

Maxus EV80 Elektrische bestelwagen