EV80 Chassis cabine

Opbouw op maat. 100% elektrisch.

Overzicht

Vracht vervoeren met elke opbouw op maat.
Met alle respect voor het milieu.

De Maxus EV80 chassis-cabine koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn elektrisch motor stoot de EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu.

Vooraan biedt de EV80 chassis-cabine drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren.

Je kan de drie zitplaatsen van de EV80 chassis-cabine combineren met elke opbouw op maat, van een open laadbak of een kipper tot een gesloten laadkast of een andere opbouw.

Bestand
Icon electric

100%
elektrisch

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

tot 154 km
actieradius
(WLTP)

Bestand
Icon uitstoot

zero
emissie

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 05 0

in stock
meteen leverbaar

Design

Eigentijds en dynamisch.

Met de Maxus EV80 chassis-cabine kom je uitstekend voor de dag. Niet alleen met vooruitstrevende technologie, maar ook met een eigentijds design.

De herkenbare neus geeft de EV80 chassis-cabine een dynamische look. Drie neutrale standaardkleuren bieden je de ideale achtergrond voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?
Kom langs bij een dealer.

Maxus EV80 chassis cabine

Functionaliteit

Wendbaar en flexibel.

Welkom in de stad

In de stad is de EV80 chassis-cabine helemaal in zijn element. Juist daar is een voertuig met nul emissie erg welkom. Bovendien zorgt de kleine draaicirkel voor een grote wendbaarheid.
 

Bestand
Icon laadvermogen

910 kg
laadvermogen

Bestand
Icon trekvermogen

1200 kg *
trekvermogen
*​​​​ met geremde aanhanger

Maxus EV80 Chassis cabine met laadbak
Maxus EV80 chassis-cabine - Achteruitrijcamera


Maten en gewichten

Lengte 5.700 mm
Breedte 1.998 mm
Hoogte 2.136 mm
Wielbasis 3.850 mm

Interieur

Vooruitstrevende cockpit.

Maxus EV80 bestelwagen met modern interieur

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat heel overzichtelijk is en veel functies combineert.

Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter  en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen.

Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.
 

Technologie

De toekomst begint vandaag.

Sterke motor

De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.
 

Bestand
Icon engine

Motor
92 KW (125 PK)
320 NM

Bestand
Icon capacity

Batterij capaciteit
56 kWh

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

154 km
actieradius
(WLTP)

Krachtige batterij

Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 192 km. Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Snel en vlot opladen

Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken.
 


Eenvoudig opladen.

Via een 22 kW DC-snellader kan de Maxus EV80 binnen 2,5 uur volledig opgeladen worden. Dankzij de  nieuwe Lithium Iron Phosphate-batterij kan u de EV80 vrijwel onbeperkt opladen in DC. Met een standaard  7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 8,5 uur. De EV80 is standaard uitgerust met een laadkabel  die compatibel is met een wallbox.

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

Opladen
Snelladen: 2,5 uur
Via wallbox: 8,5 uur

AC opladen (wisselspanning)

Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch.

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader van minimaal  22 kW duurt het snelladen slechts 2,5 uur.

Recuperatief remmen

Via het recuperatief afremmen van de EV80 wordt de batterij geregenereerd. Zeker in druk stadsverkeer is deze functie zeer interessant.

Je eigen laadsysteem

Als je over een Maxus EV80 beschikt, wordt een eigen  laadsysteem interessant. Contacteer uw Maxus-verdeler  voor meer informatie.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Stel ons jouw vraag

Veiligheid

Veiligheid voorop, altijd en overal.

Fundamenteel solide

De cabine van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Airbags voor de bestuurder en de passagiers bieden de nodige bescherming.

Actieve veiligheidssytemen

Naast passieve veiligheid biedt de EV80 chassis-cabine ook een uitgebreid actief veiligheidspakket. ABS (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen bij remmen op een glad wegdek. BAS (Brake Assist System) verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je EV80 sneller stilstaat.

Altijd stabiel

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en stuurt de stabiliteit van je EV80 chassis-cabine bij uitwijkmaneuvers, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) regelt de remkrachtverdeling tussen voor- en achterwielen, voor een optimale stabiliteit in alle remomstandigheden.

Overtuig jezelf tijdens een testrit

Maxus EV80 airbags voor bestuurder en passagier

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De EV80 als chassis met cabine biedt tal van mogelijkheden. Je kan de 3 zitplaatsen vooraan combineren met elke opbouw op maat. Van een open laadbak of een kipper tot een gesloten laadkast (cargobox) of een andere opbouw.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je chassis-cabine.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in en bekijken welke opbouw er bij jouw noden past.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze EV80 brochure.

 

Maxus EV80 Chassis cabine met laadbak
Maxus EV80 chassis cabine