eDeliver7

Strak. Gestroomlijnd. 
En 100% elektrisch.

  • Tot 1125 kg nuttig laadvermogen*
  • Tot 370 km WLTP rijbereik*
  • Royale standaarduitrusting

*Afhankelijk van de versie. Rijbereik volgens de WLTP gecombineerde cyclus.

 

Overzicht

De overtreffende trap.

Nieuwe eDeliver7

De nieuwe eDeliver7 treedt in de voetsporen van zijn toonaangevende broers, de eDeliver3 en eDeliver9. Met een nuttig volume van 5,9 tot 6,7 m3 positioneert de nieuwe telg zich nauwgezet tussen zijn familieleden. 

Een 100% elektrische bestelwagen die niet inboet op nuttig laadvermogen tegenover een diesel bestelwagen? De nieuwe eDeliver7 weet het te verwezenlijken in combinatie met een rijbereik tot 370 km WLTP gecombineerd. Uitgerust met een 77 kWh of 88 kWh accu pakket is het enkel nog kiezen tussen nóg meer rijbereik of nóg meer laadvermogen.

De nieuwe Maxus eDeliver7 is beschikbaar in 2 lengtes met een binnen lengte tot 2,91 m, waardoor lange voorwerpen geen hindernis vormen. Brede schuifdeuren bieden bovendien een antwoord in nauwe parkeerplaatsen. Dit alles in een verpakking die zonder problemen toegang verleent in ondergrondse garages dankzij zijn totale hoogte van 1,99 m.
 

Design

Strak in het pak.

De nieuwe Maxus eDeliver7 onderscheidt zich met een aerodynamisch front, gevormd door de fijne LED-koplampen verbonden door het Maxus logo. De subtiel versnipperde luchtopening geeft het geheel een luchtige en vertrouwde indruk, zonder te breken met gekende waarden. Achteraan zorgen de verticaal gestileerde LED-achterlichten, die naadloos in elkaar overlopen via de klapdeuren, voor een robuuste uitstraling.

Wist-je-datje: Maxus is niet verlegen om uit te pakken met een ongeziene CW-waarde van 0,3, ongeëvenaard in het segment. De nieuwe eDeliver7 neemt de leiding als het op efficiëntie aankomt.

Kies je koetswerkkleur:
  • White
  • Black
  • Blue Metallic
  • Galaxy Silver
White

Functionaliteit

Compact. En toch groots.

Kies voor compact met de L1H1 en minder dan 5 meter totale lengte, goed voor een draaicirkel van slechts 12,1 m en 5,9 m3 nuttig volume.

Kies voor groots met de L2H1 en een totale lengte van 5,36 meter, goed voor een totale binnen lengte van niet minder dan 2,91 m en 6,7 m3 nuttig volume.

Welke keuze uw voorkeur ook geniet, profiteer steeds van een maximale toegankelijkheid met een totale hoogte van 1,99 m.

Zoals het hoort voor een Maxus is de laadruimte voorzien van een kwalitatieve afwerking op de bodem en wanden tot op halve hoogte. LED-verlichting en 6 ankerpunten maken het voor elke toepassing gemakkelijk werken, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. De keuze voor een tweede schuifdeur maakt desgewenst de toegang tot uw gereedschap kinderspel. 

Nood aan een koelwagen? Met de standaard aanwezige elektrische Power Take Off (e-PTO) wordt geen enkel gebruik over het hoofd gezien. De e-PTO maakt het mogelijk om rechtstreeks energie af te nemen van de Hoge Volt batterij. Bespaar gewicht en maak ruimte voor andere investeringen.

Interieur

Pracht en praal.

Handig

De nieuwe eDeliver7 is uitgerust met een 2-zits passagiersbank en biedt zo plaats aan 3 personen. 

Door wind en weer

Standaard airconditioning, een verwarmde bestuurdersstoel en een verwarmd stuurwiel zorgen steeds voor een optimaal comfort, zonder de efficiëntie te verloochenen.

Modern

Een groot 12,3” aanraakscherm staat garant voor een intuïtieve bediening van onder meer Apple Carplay, Android mirroring en de achteruitrijcamera.

Technologie

100% Elektrisch. 100% kracht.

Sterke elektrische motor

De nieuwe Maxus eDeliver7 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 pk) en een maximum koppel van 330 Nm. Daarmee biedt de eDeliver7 een uitermate vlot rijgedrag, zelfs bij volle belading en hellende ondergrond. 
 

Bestand
Icon engine

MOTOR
150 KW (204 PK)
330 NM
 

Bestand
Icon uitstoot

CO2-UITSTOOT 
0 GR/KM
 

Bestand
Icon capacity

BATTERIJ CAPACITEIT
77 of 88 KWH
 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

ACTIERADIUS
TOT 542 KM
(WLTP)
 

Krachtige batterij

De eDeliver7 is uitgerust met een performante 77 of 88 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 370 km volgens de WLTP gecombineerde cyclus, of zelfs tot 542 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft bovendien maar liefst vijf jaar of tot 250.000 km waarborg op de batterij.
 

Laden

Met de standaard 11 kW AC On board Charger laadt de eDeliver7 aan een doorsnee wallbox een volledige laadcyclus in slechts 8 of 9 uur, voor de respectievelijke 77 of 88 kWh batterij.
Daarnaast heeft de Maxus eDeliver7 standaard een gelijkstroom (DC) laad mogelijkheid aan boord om extra snel weer jouw werkdag te kunnen verderzetten. Daarmee is in 43 minuten alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.
 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

AC-OPLADEN :
11 KW DRIE FASEN   -  VAN 5-100% IN 8 à 9 UUR 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

DC-SNELLADEN :
20-80% IN +/- 43 MINUTEN
 

Je eigen laadsysteem

Met een eDeliver7 wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Veiligheid

Vooraanstaand.

Door opening Warning
(DOW)

Melding van detectie van fietsers, voetgangers of voertuigen bij het openen van de portieren.

Lane departure warning & Lane keeping Assist (LDW & LKA)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal. Wordt er geen gevolg gegeven zal de LKA zelf corrigerend sturen.

Adaptieve cruise control (ACC) met verkeersbordenherkenning

Kies de gewenste cruise snelheid en afstand tot jouw voorligger. Het systeem houdt automatisch rekening met de maximum geldende snelheidslimieten door middel van verkeersborden herkenning.

eDeliver 9 - airbags


Overvloed aan airbags

Gordijnairbags, airbags vooraan en lateraal voor zowel bestuurder als passagier maken deel uit van de standaard veiligheidsuitrusting.

Dodehoekdetectie & Lane Change Assist (BSD & LCA)

Hulp bij het veranderen van rijstrook.

AEBS en RCTA

Automatisch remmen bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op jouw weg, zowel voorwaarts als achterwaarts.