Deliver9

Maximale ruimte. Maximale luxe

Overzicht

Maximale ruimte. Maximale luxe.

Ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder. Dat zijn de grote troeven van de Maxus Deliver9. De ergonomie, het zitcomfort en de afwerking staan op een hoog niveau. Wie op weg is met de Deliver9, ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Maar ook in praktisch opzicht scoort de Deliver9 sterk. Met een laadruimte van maar liefst 11,5 m³ en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg biedt de Deliver9 ruimte te over. En dankzij de grote schuifdeur kan je vlot en veilig laden en lossen.

Design

Het nieuwe gezicht van praktische luxe.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus Deliver9 een opvallend sterke uitstraling. Zijn kenmerkende grille, koplampunits en voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

De belijning van de flanken en de achterkant beklemtonen de aanzienlijke ruimte die de Deliver9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.

Kies je uitvoering

De Maxus Deliver9 is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Luxury.

Op de Base is ook een optioneel Comfort Pack beschikbaar.
De bijzonder compleet uitgeruste Luxury herken je aan de aluminium velgen, de mistlichten vooraan, de LED-koplampen en de LED-achterlichten.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?
Kom langs bij een dealer.

Kies je koetswerkkleur:
  • Warm White
  • Warm Argent
  • Blue Metallic
Warm White

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

Ruimte te over

De Maxus Deliver9 biedt je een extra makkelijk toegankelijke laadruimte van maar liefst 11,5 m3 en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg (in de Base-uitvoering). Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen. Erg handig zijn ook de achterdeuren, die standaard tot 270 graden opengaan. 

 

  • Antislip rubberen vloerbekleding in de laadruimte
  • Beschermingspanelen aan de zijkant tot op halve hoogte
  • 11,5m³ laadvermogen
  • Achterdeuren gaan tot 270° open
  • Kleine draaicirkel van 13,3 m

 

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de DELIVER 9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Maten en gewichten

Buitenafmetingen  
Lengte 5.940 mm
Breedte  2.110 mm
Hoogte 2.535 mm
Wielbasis 3.760 mm
Breedte zijdeur 1.269 mm
Hoogte zijdeur vanaf drempel 1.671 mm 
Hoogte zijdeur vanaf vloer 1.571 mm 
Hoogte laaddrempel 632-700 mm
Draaicirkel 13,3 m
Binnenafmetingen  
Volume laadruimte 11,5 m3
Lengte laadruimte 3.410 mm
Breedte laadruimte 1.800 mm
Breedte laadruimte tussen wielkasten 1.366 mm
Maximale hoogte laadruimte 1.892 mm
Aantal zitplaatsen

3

 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 09 0

11,5 m³
laadvolume

Bestand
Icon laadvermogen

Base
1240 kg
laadvermogen

Bestand
Icon laadvermogen

Luxury
1140 kg
laadvermogen

Gewichten Base Luxury
Maximaal toegelaten massa  3.500 kg 3.500 kg
Leeggewicht 2.260 kg 2.360 kg
Maximaal bruto laadvermogen 1.240 kg 1.140 kg
Maximale belasting vooras 1.950 kg 1.950 kg
Maximale belasting achteras 2.450 kg 2.450 kg

 

Interieur

Weergaloos comfortabel. Verrassend luxueus.

Fraaie afwerking

Het interieur van de Maxus Deliver9 valt op door de bijzonder verzorgde afwerking, ook in de Base-versie. In de Luxury-uitvoering is de luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard een echte blikvanger.

Luxueus en comfortabel

De Maxus Deliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus Deliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord. En met Apple Carplay en Android Auto is de connectiviteit helemaal up-to-date.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard van de Luxury-uitvoering bevindt zich een 10 inch aanraakscherm, gekoppeld aan een achteruitrijcamera, Apple Carplay en Android Auto.

Download onze brochure voor meer details of ga langs bij een dealer.

Technologie

Technisch vernuft, voor kracht en zuinigheid.

Moderne motor 

De 2.0 dieselmotor van de Deliver9 is uitgerust met een variabele turbocompressor en AdBlue-technologie. De motor beantwoordt aan de strenge Europese emissiestandaard EU 6.2. Kracht levert de motor van de Deliver9 in overvloed. Het maximale sleepvermogen bedraagt maar liefst 2.800 kg.

Laag verbruik

Moderne motortechnologie helpt om het brandstofverbruik laag te houden. Maar er is meer. Ook de bijzondere aerodynamica van de DELIVER 9, het start-stopsysteem en de ecobanden met lage rolweerstand drukken het verbruik.

Achterwielaandrijving

De motor van de DELIVER 9 drijft de achterwielen aan. Daardoor wordt vermeden dat de voorwielen bij volle belading gaan doorslippen als je accelereert. Er rust immers meer gewicht op de achteras, wat de stabiliteit bij gas geven op een glad wegdek ten goede komt.

Zacht en geruisloos

Maxus past de nieuwste technologie toe om het geluid en de trillingen van de motor en de aandrijflijn tot een minimum te beperken. Het geluidsniveau aan boord van de DELIVER 9 bedraagt slechts 47 dB, wat vergelijkbaar is met een gewone personenwagen.

Motor en aandrijving

CO2-uitstoot (gecombineerd)* 254 gr/km
Emissiestandaard EU 6.2
Motortype 2.0 Turbo Diesel Common Rail
Maximaal vermogen 120 kW (163 pk)
Maximaal koppel 375 Nm
Versnellingsbak Manueel, 6 versnellingen
Aandrijving Achterwielen of voorwielen
Banden 235/65R16C


*volgens WLTP-norm – gecombineerd verbruik: 9,6 l/100 km

 

Bestand
Icon engine

motor
120 kW (163 pk)
375 Nm

Bestand
Icon uitstoot

CO2-uitstoot (gecombineerd)
254 gr/km

Vragen? Wij helpen je graag verder!

 Stel ons jouw vraag

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus DELIVER 9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de DELIVER 9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

 

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Deliver9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

 

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

 

Zes airbags

De Deliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

 

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus Deliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-dealer kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze Deliver9 brochure.