eDeliver9

Ruim. Krachtig. Luxueus.
En 100% elektrisch.

  • 3 batterijvarianten: 65, 72, 89 kWh
  • Tot 405 km rijbereik (WLTP) *
  • 5 jaar garantie**

*volgens de WLTP stadscyclus
**(bumper to bumper en max. 100.000 km)

Boek een testrit

Maxus Lease vanaf € 973 / maand*** excl. btw - in Operationele Leasing zonder voorschot 10.000 km/60 maanden i
Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een eDeliver9 L3H2 72 kWh met de vermelde opties, packs en diensten op 21/06/2024, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 29,4 kWh/100 km (WLTP), CO2: 0 g/km (onder voorbehoud - WLTP), Catalogusprijs: 67.998,00 EUR excl. BTW

Overzicht

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

Een nieuwe standaard in de elektrische bedrijfswagenmarkt

De nieuwe Maxus eDeliver9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options. 

De Maxus eDeliver9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij eDeliver9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.

Door de uitstekende prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver9 je de mogelijk om een aanhanger van 1.500 kg te trekken, een unicum in zijn klasse.

Met de keuze uit drie accupakketten tot wel 89 kWh, twee lengtematen en twee hoogtematen is er altijd wel een bestelwagen die bij jou past. 

Qua opties kiest Maxus voor één uitrustingsniveau, de meest uitgebreide. Alle denkbare opties zitten standaard op alle Maxus eDeliver9 modellen.

Daarnaast zijn alle Maxus eDeliver9 modellen standaard uitgerust met een 3-fasen AC-laadmogelijkheid en een tot 80 kW DC-laadmogelijkheid. 

Maxus - eDeliver9 L3H2

Gesloten bestelwagen 

De eDeliver9 is beschikbaar als gesloten bestelwagen in 2 lengtes en 2 hoogtes, goed voor een nuttig volume van 9,7 tot 12,5 m3. Hiermee voldoet hij aan al jouw noden.

Maxus - eDeliver9 Dubbele Cabine L3H2

Dubbele Cabine bestelwagen 

Vervoer van zowel goederen als personen? De eDeliver9 met dubbele cabine biedt het perfecte compromis. Ga met in totaal 7 personen op pad zonder dat jouw materiaal moet achterblijven. Keuze uit 2 hoogtes met een nuttig laadvolume tot 7,8 m3.

Maxus - eDeliver9 Chassis Cabine L3

Chassis Cabine 

Op zoek naar een specifieke toepassing? De eDeliver9 Chassis Cabine is de ultieme basis voor alle opbouwen. Compacte afmetingen of een groot volume? Met een L3 of L4 maak je zelf de keuze.

Design

Karaktervol gestroomlijnd.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus eDeliver9 een opvallend sterke uitstraling. De kenmerkende led-koplampunits, het grote Maxus-logo dat het laadcontact beschermt en de stoere voorbumper accentueren de indruk van luxe en kracht.

Die vlotte stijl vind je ook terug in het moderne design. Eigentijdse details geven een gevoel van de luxe die in het interieur te vinden is.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?

Boek een testrit

eDeliver 9 - model white

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

Ruimte te over

De Maxus eDeliver9 biedt je een toegankelijke laadruimte van maar liefst 9,7, 11 of 12,5 m3 en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg, afhankelijk van de gekozen batterij. Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen.

Twee wielbasissen

Je kiest uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie biedt je een laadruimte van 9,7 m3. Kies je voor de L3H2-versie, dan beschik je over een laadruimte van 11 m3. Daarnaast biedt Maxus je ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), goed voor een laadvermogen van 12,5 m3 en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg.

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de Maxus eDeliver9 is degelijk afgewerkt. De vloer is bekleed met antislipmateriaal en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Erg handig zijn de achterdeuren die tot 270 graden opengaan.

eDeliver 9 - side
eDeliver 9 - back
Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 09 0

 

tot 12,5 m³
laadvolume

 

Bestand
Icon laadvermogen

tot 1.350 kg
laadvermogen

Interieur

Verrassend luxueus en comfortabel.

eDeliver 9 - dashboard

Complete standaarduitrusting

De Maxus eDeliver9 is bijzonder compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achteraan en airco zijn standaard. Daarnaast heeft de Maxus eDeliver9 standaard stoelverwarming en een 10 inch touchscreen met achteruitrijcamera en Apple Carplay/Android Auto.

Luxueus en comfortabel

De Maxus eDeliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

eDeliver 9 - front seats
eDeliver 9 - bottle holder

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus eDeliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard bevindt zich een 10 inch aanraakscherm, dat zo weggeplukt lijkt uit een luxewagen. Het scherm biedt je alle smartphone-connectiviteit, is compatibel met Apple Carplay en Android Auto en is gekoppeld aan een achteruitrijcamera.

Boek een testrit

Ombouw

MAXuse - Conversies

De optimale oplossing om jouw zakelijke activiteiten succesvol uit te voeren? Maak je geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfsvoertuigen. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Ontdek meer over onze MAXuse conversies
 

Maxus eDeliver9 - EcoVan kast

Technologie

Technisch vernuft. Ongeziene prestaties.

eDeliver 9 - gear stick

Krachtige elektromotor

De elektromotor van de maxus eDeliver9 levert een vermogen van 204 pk en een maximumkoppel van maar liefst 310 Nm. Dat zorgt voor ronduit uitstekende prestaties, ook bij forse belading.

Keuze uit drie batterijpacks

De Maxus eDeliver9 is beschikbaar met drie verschillende batterijpacks (65, 72 of 89 kWh). Je keuze bepaalt mee het rijbereik en het nuttige laadvermogen. Kies je voor de L2H2-versie met 72 kWh-batterij, dan beschik je over een nuttig laadvermogen van 1.040 kg. Ga je voor de L3H2-versie met 89 kWh-batterij, dan mag je rekenen op een rijbereik van 328 km (WLTP-gecombineerd).

eDeliver 9 - engine
Filmbestand
Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

AC-opladen :
11 kW drie fasen - 5-100% in 6,5 à 9 uur 

DC-snelladen  :
20-80% in +/- 35 minuten

80% capaciteit na een half uurtje laden

Met de standaard AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 6,5 tot 9 uur, afhankelijk van de gekozen batterij.

Daarnaast heeft de Maxus eDeliver9 standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laad je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Maximale energie regeneratie

Met de sequentiële bediening van de versnellingspook kan je kiezen uit drie niveaus van energie regeneratie bij het afremmen. Ga je voor maximale regeneratie, dan wordt het behalen van het opgegeven WLTP-rijbereik kinderspel.

Groot trekvermogen

De uitstekende prestaties van de aandrijflijn geven de Maxus eDeliver9 een maximaal sleepvermogen tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Dat betekent dat je met de Maxus eDeliver9 een grote geremde aanhangwagen kan slepen.

Bestand
Icon engine

motor
204 pk
310 Nm

Bestand
Icon uitstoot

CO2-uitstoot 
0 gr/km

 

Je eigen laadsysteem

Met een eDeliver9 wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de Maxus eDeliver9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus eDeliver9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Zes airbags

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

eDeliver 9 - side moving
***

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be