eUNIQ6

Groot. Groter. Grootst.
En 100% elektrisch.

  • 754L koffervolume
  • Rijkelijke standaarduitrusting
  • 5 jaar garantie

Boek een testrit

Bekijk onze stock

Overzicht

More Space. More Maxus.

NEW eUNIQ6

De nieuwe eUNIQ6 is de eerste 100% elektrische SUV van Maxus. Hij is ontworpen om zowel zakelijk als privé de ideale partner te zijn. Een elektrische SUV waarbij geen compromis gemaakt moet worden tussen de trouwe viervoeter of de kinderwagen, dat is de nieuwe eUNIQ6 met een koffervolume van maar liefst 754 liter. Trek in het weekend op avontuur en laat niets of niemand achter! In de week valt de eUNIQ6 op zakelijk vlak niet uit de boot, met zijn statig interieur en stijlvol front met subtiel gevormde dagrijlichten. De met leder beklede zetels en een panoramisch schuifdak maken deel uit van de royale standaarduitrusting.

Design

Functie en vorm. Hand in hand.

De nieuwe eUNIQ6 springt in het oog met zijn sierlijke maar imponerende dagrijverlichting, verborgen LED koplampen en doorlopende LED lichtbalk achteraan. De chrome raamomlijsting loopt naadloos over in de geïntegreerde dakrails, wat het geheel een solide en coherente uitstraling geeft.  Een slanke vormgeving, garant voor een immens volume.

De nieuwe eUNIQ6 laat je de wereld ontdekken. Aan jou de keuze in welke kleur.

Kies je koetswerkkleur:
  • Pure White
  • Obsidian Black
  • Moondust Silver
  • Coral Red
Pure White

Functionaliteit

Ontworpen voor u.

Het is een Maxus, dus het is groots! Een koffer van 754 liter met alle stoelen rechtopstaand, opbergruimte onder het 10,4” liggend infotainment scherm, en extra opbergruimte onder de laadvloer zijn maar een paar van de handige features die de nieuwe eUNIQ6 te bieden heeft. Ook op de 2e zetelrij is het riant vertoeven. Het ontbreken van een middentunnel maakt het aangenaam reizen voor de middelste passagier en beenruimte zal nooit tekortschieten dankzij zijn wielbasis van 2760 mm.

Interieur

Gemoedelijk. Ergonomisch.

Binnen handbereik.

De nieuwe eUNIQ6 is uitgerust met een 12,3” digitaal cluster en een 10,4” touchscreen. Om de meest courante functies intuïtief en veilig te laten verlopen zijn er eveneens fysieke toetsen voorzien.

Zichtbaarheid rondom.

De camera met 360° zichtbaarheid en parkeersensoren rondom het voertuig maken manoeuvres in de stad kinderspel.

Comfort.

eUNIQ6 - 100% elektrisch - Interieur - SUV

De verwarmde zetels vooraan zijn volledig elektrisch instelbaar.
De lederen zetelbekleding zorgt verder voor een hoogwaardige afwerking van het interieur.
 

Lichtinval.

Een panoramisch schuifdak zorgt overdag voor een ruimtegevoel. In de nacht zorgt de sfeerverlichting met 64 kleuren voor een streepje licht.

Technologie

100% elektrisch. 100% stil.
 

De Maxus eUNIQ6 is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Daarmee biedt de eUNIQ6 een uitermate vlot rijgedrag.

Bestand
Icon engine

MOTOR
130 KW (177 PK)
310 NM
 

Bestand
Icon uitstoot

CO2-UITSTOOT 
0 GR/KM
 

Krachtige batterij

De eUNIQ6 is uitgerust met een performante 70 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 354 km WLTP, of zelfs tot 452 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft je bovendien maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.
 

Bestand
Icon capacity

BATTERIJ CAPACITEIT
70 KWH
 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

ACTIERADIUS
TOT 452 KM
(WLTP)
 

Laden

’S avonds ingeplugd? ’s Morgens weer opgeladen. De nieuwe eUNIQ6 is volledig opgeladen in 12 uur via een éénfasige Wallbox.
Daarnaast is de Maxus eUNIQ6 uitgerust met de mogelijkheid om snel te laden (DC). Na ruim een halfuur is alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar. 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

AC-OPLADEN
6,6 kW   -  VAN 5-100% IN 12 UUR 
 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

DC-SNELLADEN
30-80% IN +/- 35 MINUTEN
 

Je eigen laadsysteem

Met een eUNIQ6 wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

Adaptieve Cruise Control (ACC)

Bepaal de ingestelde snelheid. Het systeem houdt automatisch rekening met het voertuig voor zich.

Overvloed aan airbags

Gordijnairbags, airbags vooraan en lateraal voor zowel bestuurder als passagier maken deel uit van de veiligheidsuitrusting.

Waarschuwing aanrijding vooraan (FCW)

FCW monitort de snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is.

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een object op de weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Rijstrook­assistentie (LDW & LKAS)

Wanneer men onbedoeld van rijstrook verandert, zal LDW een melding geven. Indien geen reactie zal LKAS bijsturen om de veiligheid te garanderen.

Dodehoekdetectie (BSD)

Het systeem waarschuwt als er zich een voertuig in jouw dode hoek bevindt.