MIFA9

Ruimte. Luxe. En 100% elektrisch

  • 5 jaar garantie*
  • Tot 440 km rijbereik**
  • 7 luxueuze zitplaatsen

(*bumper tot bumper en max. 100.000 km)

(**WLTP gecombineerd)

Maxus Lease vanaf € 788 / maand*** excl. btw - in Operationele Leasing zonder voorschot 10.000 km/60 maanden i
Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een MIFA9 90 kWh Elite met de vermelde opties, packs en diensten op 21/06/2024, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 21,3 kWh/100 km (WLTP), CO2: 0 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs: 57.024,76 EUR excl. BTW

Overzicht

Summum van comfort.

Vertoef in luxueuze sferen in de MIFA9, een 100% elektrische MPV met een rijbereik tot 440 km, en zelfs tot 595 km volgens de WLTP stadscyclus. Ongezien comfort voor jou en 6 passagiers, dankzij de mondaine uitrusting en toonaangevende functies om de inzittende alle gemoedsrust te bieden.

De stilte van elektrisch rijden gaat hand in hand met de filosofie van de MIFA9. Het gebrek aan trillingen van een verbrandingsmotor en de standaard aanwezige relax fauteuils met massage functie1, tillen het begrip rust tot een ongezien niveau. Jouw business trips werden nog nooit zo uitnodigend.

1 Standaard op rij 2 op Premium

Design

Hoogwaardig ontwerp. Met een opvallende toets.

 

De Maxus MIFA9 straalt een extravagante finesse uit, en springt tegelijkertijd in het oog met zijn gewaagd vormgegeven lichtunits.

3 afwerkingsniveaus zorgen ervoor dat aan ieders noden beantwoord wordt, van grote actieve gezinnen tot luxueus transport van personen, kies steeds de MIFA9 die bij jou past.

Stijlvolle koetswerkkleuren:

Kies je koetswerkkleur:
  • Meteoric Lime
  • Mica Blue
  • Obsidian Black
  • Pearl White
Meteoric Lime

Functionaliteit

Back to business.

Elke MIFA9 biedt de mogelijkheid om eenvoudig de interieurruimte op de gewenste temperatuur te brengen met behulp van de standaard aanwezige warmtepomp. Spaar kostbare tijd en win rijbereik bij winterse omstandigheden.

De MIFA9 maakt je het leven gemakkelijk op alle mogelijke vlakken. Elektrische schuifdeuren en een kofferklep met handenvrije opening, een schuifdak vooraan en achteraan, en een 12,3” aanraakscherm zijn nog maar een greep uit de royale uitrusting.

Buitenspiegels met geheugenfunctie en een achteruitrijspiegel met geïntegreerde camera garanderen bovendien te allen tijde een optimale visibiliteit.

Interieur

Sereniteit hoog in het vaandel.

Neem plaats

De MIFA9 heeft 2 individuele zetels op de middelste rij, die voor- en achterwaarts via rails elektrisch verschuifbaar zijn, maar ook links en rechts, om een gemakkelijke instap te bieden aan de passagiers op de laatste rij.

 

Adem in en uit.

Automatische klimaatregeling vooraan en achteraan met luchtfilter, en een warmtepomp: de temperatuur zoals jou en jouw medereizigers wensen, altijd en overal.

Voel zelf.

Een modern 12,3" centraal geplaatst aanraakscherm, een 7" cluster en aanraakschermen in de armleuningen zorgen voor een intuïtieve bediening van de meest geavanceerde functies.

Het zonnetje in huis.

Word één met je omgeving met niet één, maar twee schuifdaken. Laat de natuur zijn werk doen en geniet steeds van een goed gemoed en een vrij gevoel.

Technologie

100% Elektrisch. 100% kracht.

Sterke elektrische motor

De Maxus MIFA9 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 180 kW (245 pk) en een koppel van 350 Nm. Daarmee biedt de MIFA9 een uitermate vlot rijgedrag.

Bestand
Icon engine

Motor

 | 180 KW (245 PK)

 | 350 NM

Bestand
Icon uitstoot

CO2-Uitstoot

 | 0 GR/KM

Krachtige batterij

De MIFA9 is uitgerust met een performante 90 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 440 km WLTP, of zelfs tot 595 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft je bovendien maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

Bestand
Icon capacity

Batterij capaciteit

 | 90 KWH

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

Tot 440 KM

Actieradius (WLTP)

Elektrisch laden

Met de standaard 11kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 8,5 uur.

Daarnaast heeft de Maxus MIFA9 standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laad je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Na het laden kan de laadkabel gemakkelijk weer opgeborgen worden in de extra laadruimte onder de motorkap.

 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

AC - Opladen  | 11 KW drie fasen - Van 5-100% in 8,5 uur

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

DC - Snelladen  | 20-80% in +/- 30 minuten

 

Je eigen laadsysteem

Met een MIFA9 wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen

High Beam Assist (HBA)

HBA verandert met behulp van een sensor automatisch van grootlichten naar dimlichten wanneer er een ander voertuig aankomt. Deze functie maakt 's nachts rijden een stuk minder stressvol. Het lokaliseert voor-en tegenliggers en voorkomt dat deze verblind worden.

 

Veelvoud aan airbags

De MIFA9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder en de passagier vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags over heel het interieur.

Waarschuwing aanrijding vooraan en achteraan (FCW & RCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. Daarnaast geeft het RCW systeem (Rear Collision Warning) je een waarschuwing wanneer een aanrijding achteraan dreigt te gebeuren.

 

Automatisch noodrem-systeem (AEBS & RAEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen, dit zowel in voorwaartse als achterwaartse versnelling.

Rijstrook-assistentie (LDW & LKAS)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal. Indien geen reactie zal LKAS bijsturen om u veilig terug naar de juiste rijstrook te brengen.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

***

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be