Operationele Leasing

Wat is een operationele leasing?

Wil jij het maximum halen uit de financiering van jouw vloot? Dan is een operationele leasing misschien wel iets voor jou. Het is namelijk de populairste leasingformule voor de financiering van bedrijfsvloten. Wanneer je als klant een contract voor een operationele leasing afsluit, wordt je wagen door de leasingmaatschappij aangekocht en aan jou verhuurd. Jij betaalt dan maandelijks een bedrag, waarin bepaalde diensten zoals onderhoud, herstellingen, ... inbegrepen zijn. Echter is hier geen aankoopoptie aan gekoppeld. Dit is het grote verschil met een financiële leasing waarbij dit wel het geval is.

 

Voor wie is een operationele leasing en waarom kies je ervoor?

Bestand
2

Je bent een zelfstandige of professional

Bestand
1

Je wilt het voertuig op de balans van je bedrijf 

 

x

 

Heb je nog vragen omtrent operationele leasing? Stel het aan een dealer.

 

Stel je vraag 

*** 

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/01/2024 tot en met 31/01/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be