Elektrisch rijden

Maxus elektrische bedrijfswagens 

Tegen 2026 zullen de nieuwe bedrijfswagens allemaal 100% elektrisch moeten zijn, om aanspraak te maken op een optimale fiscale aftrekbaarheid. Daarom kiezen steeds meer en meer bedrijven voor elektrisch rijden om zich voor te bereiden op de toekomst. Ontdek hoe Maxus ke kan ondersteunen bij het zetten van de stap naar een modern wagenpark. 

 

 

 

Waarom elektrificatie?

Elektrificatie is de toekomst. Maar waarom zou je als werkgever of werknemer moeten kiezen voor elektrische wagens? Bij Maxus lijsten we de voordelen graag op.

 

Ontdek de voordelen

Opladen van je Maxus

De EV-wereld evolueert enorm snel. Hierdoor word je namelijk overspoeld met allerlei terminologie omtrent laden. Met Maxus als EV heb je namelijk meerdere laadopties en locaties. Wij leggen het eens en voor altijd uit.

Ontdek alles over opladen

 

Tips om jouw Maxus sneller op te laden

Bij Maxus denken we aan onze klanten. Wij willen het elektrisch laden dan ook zo makkelijk mogelijk laten verlopen. Dit doen we door enkele (geheime) tips & tricks mee te geven. Veel plezier met het laden van jouw Maxus!

Ontdek onze tips

 

Laadoplossingen voor professionelen 

Maxus, ingevoerd door de Astara groep, wil actief bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van onze mobiliteit. Om dit in de praktijk om te zetten heeft Astara een strategisch partnership gesloten met Eneco eMobility voor de volledige ontzorging rond elektrisch rijden van A tot Z en dit op een persoonlijke en duurzame manier.

 

Ontdek onze laadoplossingen

Maxus elektrische bedrijfswagens

Benieuwd welke elektrische (bedrijfs-)wagen bij u past? Ontdek het Maxus gamma hier: